2013. március 5., kedd

Újfajta üzemagyag

Reggel felkeltem, és az eddigi ködös szürke idő helyett kék eget, és szikrázó napsütést láttam. Gyorsan összekaptam magam, a motoron a csavarokat meghúztam és kitoltam az udvarra. Íme!

Úgy érzem a "festése" nem lesz drága.
1937-ben egy Nicolae Ţarălungă nevű román paraszt, korát jócskán megelőzve, hosszas alkohollal történt kísérletezés után, sikeresen vont ki üzemanyagot a gravitációból, és a véletlennek köszönhetően megalkotta a lejtőhajtású ló nélküli szekeret. Az ő szabadalma alapján ma beüzemeltem a még félkész állapotban lévő motoromat, és megejtettem az év első gurulását. A tapasztalatom az, hogy jól lehet kanyarodni az új futóművel, de mostmár ideje egy fékkart is tenni rá.


A végére pedig Szábbész kedvévért jöjjön Brândușa Pielelungă a szőröstalpú lányka,
a 2012-es év Havasalföldszépe egyenesen Bukarestből.


3 megjegyzés:

  1. ÁÁaÁAááaáÁ Ááááaaá, áaA AAáá....áAAAááá!!!!!
    Szét szakadt a szám a röhögéstől :))
    (nesze neked Szábbész!)

    Kurva jól néz ki a bringa!!
    Én jobb oldalra tenném az oldaltámaszt,
    hogy színig lehessen tankolni.

    VálaszTörlés
  2. Illik a bringához! :D Román pináp!

    VálaszTörlés
  3. Én is gondolkodtam már ezen, mert feltűnt hogy a tank balos, de a támasztó fura lenne jobboldalt nekem, meg gyárilag egy kurvanagy vas tuskón van megoldva, de majd elgondolkodok hogy lehetne megoldani.
    Viszont letámasztva is majdnem egyenesen áll nem dől sokat oldalra mint a képeken is látszik.
    Bár belegondolva ezt amúgy se szabad színültig tankolni mert kell hely az olajnak, meg egy kis levegőnek, hogy jól össze lehessen rázni tankolás után.

    VálaszTörlés